Kepiye carane bisa nerbitake bukuku?

Penulis lepas bisa nerbitake karyane tanpa nggunakake penerbit, saiki ana macem-macem platform sing dirancang kanggo penulis sing pengin nerbitake buku kanthi online tanpa komplikasi. Dheweke malah ngidini sampeyan nerbitake buku bocah-bocah sing digambarake supaya sing paling enom bisa miwiti ing jagad maca sing nyenengake, buku bocah-bocah ... maca liyane

Ngganti Wacana babagan Cacat: Apa Perwakilan ing Buku Luwih Apik? | Buku

Apa kita pungkasane entuk perwakilan sing apik babagan cacat ing fiksi? Pancen industri penerbitan kayane wis telat ngakoni kabutuhan kanggo mbukak lawang kanggo panulis sing ora duwe kabisan. Sawise kampanye media sosial sing sukses, Amazon bubar ngenalake bagean "fiksi cacat". Paguyuban Pengarang… maca liyane

Ngganti Wacana babagan Cacat: Apa Perwakilan ing Buku Luwih Apik? | Buku

Apa kita pungkasane entuk perwakilan sing apik babagan cacat ing fiksi? Pancen industri penerbitan kayane wis telat ngakoni kabutuhan kanggo mbukak lawang kanggo panulis sing ora duwe kabisan. Sawise kampanye media sosial sing sukses, Amazon bubar ngenalake bagean "fiksi cacat". Paguyuban Pengarang… maca liyane

Ngganti Wacana babagan Cacat: Apa Perwakilan ing Buku Luwih Apik? | Buku

Apa kita pungkasane entuk perwakilan sing apik babagan cacat ing fiksi? Pancen industri penerbitan kayane wis telat ngakoni kabutuhan kanggo mbukak lawang kanggo panulis sing ora duwe kabisan. Sawise kampanye media sosial sing sukses, Amazon bubar ngenalake bagean "fiksi cacat". Paguyuban Pengarang… maca liyane

Ngganti Wacana babagan Cacat: Apa Perwakilan ing Buku Luwih Apik? | Buku

Apa kita pungkasane entuk perwakilan sing apik babagan cacat ing fiksi? Pancen industri penerbitan kayane wis telat ngakoni kabutuhan kanggo mbukak lawang kanggo panulis sing ora duwe kabisan. Sawise kampanye media sosial sing sukses, Amazon bubar ngenalake bagean "fiksi cacat". Paguyuban Pengarang… maca liyane

Paddy Crewe's My Name Is Yip Review: An Accomplished Debut | Fiksi

"'Jenengku Yip Tolroy lan aku bisu. Aku wis ora nggawe swara wiwit dina aku lair, Oktober 2, 1815. Mangkono wiwit Paddy Crewe kang ambisi, film debut novel disetel sak Georgia Gold Rush ing semi-mitos Amérika Kidul dadi kaya ... maca liyane

Paddy Crewe's My Name Is Yip Review: An Accomplished Debut | Fiksi

"'Jenengku Yip Tolroy lan aku bisu. Aku wis ora nggawe swara wiwit dina aku lair, Oktober 2, 1815. Mangkono wiwit Paddy Crewe kang ambisi, film debut novel disetel sak Georgia Gold Rush ing semi-mitos Amérika Kidul dadi kaya ... maca liyane

Paddy Crewe's My Name Is Yip Review: An Accomplished Debut | Fiksi

"'Jenengku Yip Tolroy lan aku bisu. Aku wis ora nggawe swara wiwit dina aku lair, Oktober 2, 1815. Mangkono wiwit Paddy Crewe kang ambisi, film debut novel disetel sak Georgia Gold Rush ing semi-mitos Amérika Kidul dadi kaya ... maca liyane

Review of Private Notebooks 1914-1916 dening Ludwig Wittgenstein - jinis lan logika | buku filsafat

Ludwig Wittgenstein gabung karo tentara sedina sawise negara asale Austria-Hongaria ngumumake perang nglawan Rusia ing Agustus 1914. Dheweke wis meh telung sasi ngladeni nalika ngerti yen sedulure Paul, pianis konser, kelangan lengen tengen ing perang. "Baleni maneh, dheweke nulis ... maca liyane

Review of Private Notebooks 1914-1916 dening Ludwig Wittgenstein - jinis lan logika | buku filsafat

Ludwig Wittgenstein gabung karo tentara sedina sawise negara asale Austria-Hongaria ngumumake perang nglawan Rusia ing Agustus 1914. Dheweke wis meh telung sasi ngladeni nalika ngerti yen sedulure Paul, pianis konser, kelangan lengen tengen ing perang. "Baleni maneh, dheweke nulis ... maca liyane

A %d blogger kaya iki: