I ching Chinese Wisdom (Hardcover)

Where tuku buku I ching Chinese Wisdom (Cartoné) dening ORTEMBERG, ADRIANA?


Apa buku I ching Chinese Wisdom (Hardcover) babagan?

"Kabeh sing ditindakake kanthi ekstrem tiba ing nistha. I CHING The I Ching utawa Book of Changes, minangka buku kaendahan puisi sing gedhe lan uga minangka salah sawijining karya sastra universal sing paling penting, bandha kawicaksanan leluhur sing bisa ditemokake inti saka kabeh filsafat lan filsafat. . Manual iki nawakake pandhuan sing bisa diakses lan praktis kanggo sinau babagan nggunakake I Ching, oracle sejati sing bakal menehi saran kanthi rinci kanggo mangsuli kabeh pitakon sampeyan. respon sing cocog ing kabeh wektu kanggo ngatasi krisis, momen kebingungan utawa dilema eksistensial.

I ching Chinese wisdom (hardcover) .

Liyane babagan buku I ching. Chinese Wisdom (Hardcover)?

"bukune I ching Chinese Wisdom (Hardcover) saka penerbit OBELISCO EDITIONS karo ISBN 978-84-9777-229-7 (EAN 9788497772297) diterbitake dening ORTEMBERG, ADRIANA el en Cartoné. Buku iki ditulis ing Spanyol lan kasedhiya ing format AWAS ANYAR, nduweni dawa 192 kaca, bobot saka 210 gram, dimensi saka 170x110mm. lan wis 26-09-2005 gambar."

Buku apa maneh sing wis ditulis ORTEMBERG, ADRIANA?

Apa buku sing paling diwaca saka EDICIONES OBELISCO?