ngomong babagan sa

Where tuku buku Parlar de sa dening Monjo i Mascaró, Joan Lluís?


Apa bab buku Parlar de sa?

Pengusiran bangsa Moor saka Karajan Valencia ing taun 1609 minangka tragedi manungsa sing nggegirisi kanggo populasi sing diusir lan kemunduran nyata kanggo ekonomi Valencia. Kanggo ngrebut tanah sing ditinggalake, para penguasa wilayah nangkep para petani ing Mallorca, sing utamane ngenggoni wilayah La Marina, La Safor lan El Comtat, sanajan uga tekan liyane, kayata Vall d'Albaida, La Ribera lan kanal de Navarres. Karajan Majorca wis didegaké patang abad sadurungé lan presented idiosyncrasy lan singularity sing anyar digawa menyang wilayah semenanjung; karakter palsu dening insularity saka pemukim sing, grafted dhateng wilayah pegunungan karo akses angel, wis wadi kanggo abad. Warisan budaya Majorcans iki dicethakaké utamané ing onomastics (jeneng lan jeneng panggonan, ing ndhuwur kabeh), ing tradhisi gastronomic lan, utamané, ing modality linguistik, sing disebut wicara kesehatan, kang menehi katrangan rinci lan. maneka warna teks, lisan lan tulisan. Kabeh mau mujudake penyangga identitas kolektif sing kudu dilestarekake. Buku kasebut wis rampung kanthi pilihan rute liwat sawetara panggonan ing ngendi geni warisan sing wis tekan luwih saka 400 taun kepungkur isih urip, kanthi tingkat intensitas sing beda-beda.

Dhiskusi babagan kesehatan .

Liyane babagan buku Parlar de sa?

"bukune ngomong babagan sa saka penerbit Publicaciones Universitat Alacant karo ISBN 978-84-9717-767-2 (EAN 9788497177672) diterbitake dening Monjo i Mascaró, Joan Lluís el ing Softcover utawa Pocket. Buku iki ditulis ing Spanyol lan kasedhiya ing format Col·lecció L'Ordit, nduweni dawa 136 kaca, bobot saka 284 gram, dimensi saka 200x140mm. lan wis 12-11-2021 gambar."

Apa buku liyane sing ditulis Monjo i Mascaró, Joan Lluís?

Apa buku sing paling diwaca saka Publicaciones Universitat Alacant?