Si mund ta botoj librin tim?

Një shkrimtar i pavarur mund të publikojë punën e tij pa përdorur një botues, aktualisht ka një gamë të gjerë platformash të krijuara për autorët që kërkojnë të publikojnë librat e tyre në internet pa komplikime. Madje ju lejojnë të botoni libra të ilustruar për fëmijë në mënyrë që më të vegjlit të fillojnë në botën magjepsëse të leximit, librat për fëmijë... lexoni më shumë

Ndryshimi i diskursit mbi aftësinë e kufizuar: A po bëhet më i mirë përfaqësimi në libra? | libra

A po marrim më në fund një përfaqësim të mirë të aftësisë së kufizuar në letërsi artistike? Është e vërtetë që industria botuese duket se e ka njohur me vonesë nevojën për t'u hapur derën shkrimtarëve me aftësi të kufizuara. Pas një fushate të suksesshme në mediat sociale, Amazon kohët e fundit prezantoi një seksion "fiksioni i aftësisë së kufizuar". Shoqëria e Autorëve… lexoni më shumë

Ndryshimi i diskursit mbi aftësinë e kufizuar: A po bëhet më i mirë përfaqësimi në libra? | libra

A po marrim më në fund një përfaqësim të mirë të aftësisë së kufizuar në letërsi artistike? Është e vërtetë që industria botuese duket se e ka njohur me vonesë nevojën për t'u hapur derën shkrimtarëve me aftësi të kufizuara. Pas një fushate të suksesshme në mediat sociale, Amazon kohët e fundit prezantoi një seksion "fiksioni i aftësisë së kufizuar". Shoqëria e Autorëve… lexoni më shumë

Ndryshimi i diskursit mbi aftësinë e kufizuar: A po bëhet më i mirë përfaqësimi në libra? | libra

A po marrim më në fund një përfaqësim të mirë të aftësisë së kufizuar në letërsi artistike? Është e vërtetë që industria botuese duket se e ka njohur me vonesë nevojën për t'u hapur derën shkrimtarëve me aftësi të kufizuara. Pas një fushate të suksesshme në mediat sociale, Amazon kohët e fundit prezantoi një seksion "fiksioni i aftësisë së kufizuar". Shoqëria e Autorëve… lexoni më shumë

Ndryshimi i diskursit mbi aftësinë e kufizuar: A po bëhet më i mirë përfaqësimi në libra? | libra

A po marrim më në fund një përfaqësim të mirë të aftësisë së kufizuar në letërsi artistike? Është e vërtetë që industria botuese duket se e ka njohur me vonesë nevojën për t'u hapur derën shkrimtarëve me aftësi të kufizuara. Pas një fushate të suksesshme në mediat sociale, Amazon kohët e fundit prezantoi një seksion "fiksioni i aftësisë së kufizuar". Shoqëria e Autorëve… lexoni më shumë

Paddy Crewe's My Name Is Yip Rishikimi: Një debutim i arritur | Fiksi

“Emri im është Yip Tolroy dhe jam memec. Nuk kam bërë asnjë zë që nga dita kur linda, 2 tetor 1815. Kështu fillon romani debutues ambicioz, kinematografik i Paddy Crewe, i vendosur gjatë Rushit të Arit në Xhorxhia në një Jug Amerikan gjysmë mitik që të kujton kaq shumë… lexoni më shumë

Paddy Crewe's My Name Is Yip Rishikimi: Një debutim i arritur | Fiksi

“Emri im është Yip Tolroy dhe jam memec. Nuk kam bërë asnjë zë që nga dita kur linda, 2 tetor 1815. Kështu fillon romani debutues ambicioz, kinematografik i Paddy Crewe, i vendosur gjatë Rushit të Arit në Xhorxhia në një Jug Amerikan gjysmë mitik që të kujton kaq shumë… lexoni më shumë

Paddy Crewe's My Name Is Yip Rishikimi: Një debutim i arritur | Fiksi

“Emri im është Yip Tolroy dhe jam memec. Nuk kam bërë asnjë zë që nga dita kur linda, 2 tetor 1815. Kështu fillon romani debutues ambicioz, kinematografik i Paddy Crewe, i vendosur gjatë Rushit të Arit në Xhorxhia në një Jug Amerikan gjysmë mitik që të kujton kaq shumë… lexoni më shumë

Rishikimi i fletoreve private 1914-1916 nga Ludwig Wittgenstein – seksi dhe logjika | librat e filozofisë

Ludwig Wittgenstein iu bashkua ushtrisë një ditë pasi vendlindja e tij Austro-Hungaria i shpalli luftë Rusisë në gusht 1914. Ai kishte shërbyer për gati tre muaj kur mësoi se vëllai i tij Paul, një pianist koncerti, kishte humbur krahun e djathtë në betejë. “Pa pushim, ai shkruante… lexoni më shumë

Rishikimi i fletoreve private 1914-1916 nga Ludwig Wittgenstein – seksi dhe logjika | librat e filozofisë

Ludwig Wittgenstein iu bashkua ushtrisë një ditë pasi vendlindja e tij Austro-Hungaria i shpalli luftë Rusisë në gusht 1914. Ai kishte shërbyer për gati tre muaj kur mësoi se vëllai i tij Paul, një pianist koncerti, kishte humbur krahun e djathtë në betejë. “Pa pushim, ai shkruante… lexoni më shumë

A %d blogerëve u pëlqen kjo: