Kumaha carana abdi tiasa nyebarkeun buku abdi?

Panulis lepas tiasa nyebarkeun karyana tanpa nganggo penerbit, ayeuna aya rupa-rupa platform anu dirancang pikeun pangarang anu hoyong nyebarkeun bukuna online tanpa komplikasi. Aranjeunna malah ngidinan Anjeun pikeun nyebarkeun buku gambar barudak ku kituna bungsu bisa ngamimitian dina dunya matak maca, buku barudak ... baca leuwih

Ngarobah Wacana ngeunaan Cacad: Naha Répréséntasi dina Buku Janten Langkung Saé? | Buku

Naha urang tungtungna nampi gambaran anu hadé ngeunaan cacad dina fiksi? Memang bener yén industri penerbitan sigana geus belatedly dipikawanoh kabutuhan pikeun muka panto ka panulis kalawan disabilities. Saatos kampanye média sosial anu suksés, Amazon nembé ngenalkeun bagian "fiksi cacad". Paguyuban Pangarang… baca leuwih

Ngarobah Wacana ngeunaan Cacad: Naha Répréséntasi dina Buku Janten Langkung Saé? | Buku

Naha urang tungtungna nampi gambaran anu hadé ngeunaan cacad dina fiksi? Memang bener yén industri penerbitan sigana geus belatedly dipikawanoh kabutuhan pikeun muka panto ka panulis kalawan disabilities. Saatos kampanye média sosial anu suksés, Amazon nembé ngenalkeun bagian "fiksi cacad". Paguyuban Pangarang… baca leuwih

Ngarobah Wacana ngeunaan Cacad: Naha Répréséntasi dina Buku Janten Langkung Saé? | Buku

Naha urang tungtungna nampi gambaran anu hadé ngeunaan cacad dina fiksi? Memang bener yén industri penerbitan sigana geus belatedly dipikawanoh kabutuhan pikeun muka panto ka panulis kalawan disabilities. Saatos kampanye média sosial anu suksés, Amazon nembé ngenalkeun bagian "fiksi cacad". Paguyuban Pangarang… baca leuwih

Ngarobah Wacana ngeunaan Cacad: Naha Répréséntasi dina Buku Janten Langkung Saé? | Buku

Naha urang tungtungna nampi gambaran anu hadé ngeunaan cacad dina fiksi? Memang bener yén industri penerbitan sigana geus belatedly dipikawanoh kabutuhan pikeun muka panto ka panulis kalawan disabilities. Saatos kampanye média sosial anu suksés, Amazon nembé ngenalkeun bagian "fiksi cacad". Paguyuban Pangarang… baca leuwih

Paddy Crewe's My Name Is Yip Review: Debut Anu Dilaksanakeun | Fiksi

"'Nami abdi Yip Tolroy sareng abdi bisu. Kuring teu acan nyieun sora saprak poé kuring dilahirkeun, 2 Oktober 1815. Ku kituna dimimitian ambisius, cinematic novél debut cinematic Paddy Crewe disetél salila Georgia Gold Rush dina semi-mitus Amérika Kidul jadi reminiscent tina… baca leuwih

Paddy Crewe's My Name Is Yip Review: Debut Anu Dilaksanakeun | Fiksi

"'Nami abdi Yip Tolroy sareng abdi bisu. Kuring teu acan nyieun sora saprak poé kuring dilahirkeun, 2 Oktober 1815. Ku kituna dimimitian ambisius, cinematic novél debut cinematic Paddy Crewe disetél salila Georgia Gold Rush dina semi-mitus Amérika Kidul jadi reminiscent tina… baca leuwih

Paddy Crewe's My Name Is Yip Review: Debut Anu Dilaksanakeun | Fiksi

"'Nami abdi Yip Tolroy sareng abdi bisu. Kuring teu acan nyieun sora saprak poé kuring dilahirkeun, 2 Oktober 1815. Ku kituna dimimitian ambisius, cinematic novél debut cinematic Paddy Crewe disetél salila Georgia Gold Rush dina semi-mitus Amérika Kidul jadi reminiscent tina… baca leuwih

Tinjauan Notebooks wasta 1914-1916 ku Ludwig Wittgenstein - kelamin jeung logika | buku filsafat

Ludwig Wittgenstein ngagabung jeung tentara poé sanggeus pituin Austria-Hongaria nyatakeun perang ka Rusia dina bulan Agustus 1914. Anjeunna geus porsi ampir tilu bulan nalika anjeunna uninga yen lanceukna Paul, a pianis konsér, geus leungit panangan katuhu na dina perang. "Sakali-kali, anjeunna nyerat ... baca leuwih

Tinjauan Notebooks wasta 1914-1916 ku Ludwig Wittgenstein - kelamin jeung logika | buku filsafat

Ludwig Wittgenstein ngagabung jeung tentara poé sanggeus pituin Austria-Hongaria nyatakeun perang ka Rusia dina bulan Agustus 1914. Anjeunna geus porsi ampir tilu bulan nalika anjeunna uninga yen lanceukna Paul, a pianis konsér, geus leungit panangan katuhu na dina perang. "Sakali-kali, anjeunna nyerat ... baca leuwih

A %d blogger sapertos kieu: